A treia ediție a Cupei UAMT Golf Cup, la King’s Land Country Club din Ineu

A treia ediție a Cupei UAMT Golf Cup va avea loc duminică, 22 septembrie, pe terenul de 6 cupe de la King’s Land Country Club din Ineu, accesul spectatorilor care doresc să vizioneze cum se desfășoară un concurs de golf este gratuit de la ora 10:00.

Concurenții se vor „duela” pe două categorii: Cat 1 (All, HCP: 0.1 – 18, Stableford net) și respectiv Cat 2 (All, HCP: 18.1 – 36, Stableford net) dar vor avea și premii speciale: Longest Drive ( cea mai lungă lovitură ) respectiv Nearest To Pin ( cea mai apropiată minge de gaură dintr-o singură lovitură ). Ca și la edițiile trecute, premiile sunt produse de top, marca BMW GOLF SPORT puse la dispoziție de sponsorul principal UAMT Oradea. Partenerii UAMT Golf Cup 3’rd Edition sunt BMW Grup West Premium Oradea, ReWine.ro, MyDeck, King’s Land Country Club și PRO SHOP ONLINE golfinromania.com.

„Mă bucur tare mult să fiu coordonator de proiect și în același timp să organizez a III-a oară UAMT Golf Cup pe terenul de la KingsLand Country Club unde vor participa aproximativ 30 de jucători din România dar și din Ungaria”, spune Călin Păcurar, administrator KingsLand Golf Club.

Distribuie informația
Alte știri