Abandonat în Maternitatea din Oradea, adoptat în străinătate, Bogdan Richard își caută acum mama

Sute de copii au fost daţi spre adopţie, în străinătate, după revoluția din 1989. Mulţi dintre ei au reuşit să-şi găsească familiile din care proveneau cu ajutorul unei pagini de Facebook, The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Pagina a fost creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda, care a început să îşi caute fratele adoptat în urmă cu 26 de ani.

Cel mai recent mesaj pe pagina de Facebook respectivă provine de la Bogdan, un tânăr adoptat în Olanda. Acesta s-a născut la data de 10 mai 1995 în Oradea. A fost abandonat în spital imediat după naștere şi apoi plasat în centrul de primire în regim de urgență pentru copiii străzii de pe strada Traian Lalescu, tot în urbea de pe Crişul Repede. La vârsta de 2 ani a fost adoptat de o familie din Olanda.

Acum Bogdan Richard e în căutarea mamei mele naturale despre care ştie că se numeşte UNGUR MONICA-MARIA, născută la 27.09.1977, şi care locuia până înainte de nașterea lui pe strada Bradului, iar acum în zona Gării, tot în Oradea.

„Din câte știu mama mea are 2 surori şi a mai avut un copil înaintea mea. M-aş bucura enorm să o cunosc pe ea şi familia ei. Îmi doresc foarte mult să-mi aflu rădăcinile. Vă rog să distribuiți pentru cât mai multe şanse de a o găsi pe mama!”, e mesajul tânărului.

Distribuie informația
Alte știri