Abandonat la naștere lângă un spital din Oradea, un tânăr își caută, după 20 de ani, părinții biologici

Incurajat de numărul mare al persoanelor care și-au gasit rudele prin intermediul paginii de Facebook „Copiii niciodată uitați ai României”, un tânăr de 20 de ani din Bihor apelează la internauti pentru a-și desccoperi părinții.

EMANUEL BERCENIs-a născut la data de 1.10.2002 în ORADEA și după 20 de ani își publică povestea.

Am fost găsit de un polițist lângă un spital din Oradea, după care am fost dus la orfelinat și am stat până la 8 ani în satul GROȘI, comuna AUȘEU, județul BIHOR. De aici am fost luat în plasament de către o familie minunată din ORADEA. Nu am cuvinte suficiente să le mulțumesc pentru că m-au crescut, dar totuși întrebările la care nu am răspuns mă macină. Din păcate nu dețin alte informații despre mine.

Am reușit să înțeleg cu adevărat de-a lungul anilor cât de mult îmi lipsesc părinții mei biologici. Nu există zi pe lumea asta să nu mă gândesc la chipul mamei mele, deși de multe ori îmi apare în vis iar eu incerc să o îmbrățișez alintându-mă că orice copil. Este dorința sufletului meu, de aceea vă rog pe toți să mă ajutați cu DISTRIBUIRILE voastre cât de mult, poate cineva își v-a aminti și de destinul meu.
Vă mulțumesc tuturor!

VĂ SALUT OAMENI MINUNAȚI!
De câte ori mi-e dor de mama
De atâtea ori mi-aduc aminte
Căci este atât de fain, să fi copil
Și atât de greu… fără d’un părinte!

Distribuie informația
Alte știri