„ACCED – Copilul de azi, creatorul de mâine”, primul proiect dedicat digitalizării învățământului

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA, în parteneriat cu Quartz Matrix, organizează la Oradea primul eveniment dedicat digitalizării învățământului. Lansarea proiectului educațional „ACCED – Copilul de azi, creatorul de mâine” are loc, miercuri, 21 noiembrie , la Hotel Ramada, de la ora 9.

Se doreste aducerea mai aproape de școlile românești a tehnologiilor educaționale ale secolului al XXI-lea, care să transforme procesul de predare-învățare într-o experiență plăcută și relevantă. Astfel, elevii și profesorii vor fi stimulați și ajutați să-și dezvolte la maximum potențialul inovator și creativ. Evenimentul este adresat autorităților publice locale, directorilor de licee și școli, profesorilor, părinților, elevilor, managerilor, antreprenorilor, dar și viitorilor angajați.

Despre atractivitatea educației digitale pentru profesori și elevi va vorbi Mirela Tanc, profesoară de limba română declarată în anul 2017 unul dintre primii 9 cei mai inovatori profesori din lume și nominalizată la Global Teacher Prize.

Prin acest parteneriat, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea își continuă misiunea începută acum 10 ani, aceea de a dezvolta proiecte pentru a atrage investiții și pentru a crea locuri de muncă, precum și pentru a fi un liant între mediul de afaceri, autoritățile publice și instituțiile de învățământ.

Foto: adevarul.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri