Acces Cetate – Toamna Orădeană, ziua a patra. Comunicat

Distribuie pentru prietenii tăi:

Ne bucuram că orădenii și turiștii din oraș au participat aseară într-un număr atât de mare, la cea de-a treia zi de festival în Cetatea Oradea. Toamna Orădeana are toate ingredientele unuia din cele mai frumoase festivaluri urbane din România iar asta și datorită susținerii și încrederii publicului numeros.

Deoarece dorim ca fiecare din vizitatorii festivalului să guste din atmosfera acestui frumos festival, astăzi, 7 octombrie, începând cu ora 19:00, accesul în Cetate se va face controlat și coordonat.

Îi rugăm pe toți cei care vor dori să se bucure de spectacolul ultimei zile de festival, să respecte indicațiile organizatorilor, să consulte planurile de acces și să se bucure de concerte și focurile de artificii, care vor închide ultima seară de Toamna Orădeană, ediția 2018. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare!

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICă din Parcul Industrial Borș ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR Asolvent studii superioare economice Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel); CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri