Accident în zona Răbăgani! Circulație blocată între Oradea și Beiuș

Foto: arhiva

ACTUALIZARE: Duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 20.47, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe D.N.76, în afara localității bihorene Răbăgani, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului rutier au fost rănite patru persoane, toate din același autoturism. Două dintre victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale, iar altor două le sunt efectuate, în prezent, manevre de resuscitare, la fața locului.

Momentan, traficul rutier este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

S-a deviat traficul rutier dinspre Beiuș spre Oradea pe ruta Pietrani – Șoimi, iar dinspre Oradea, de ocolește (zona accidentului) prin Săucani și se iese înapoi pe D.N. 76.

INFORMAȚIA INIȚIALĂ:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe DN 76 Deva – Oradea, localitatea Răbăgani, din cauza unui accident rutier în care au implicate 2 autoturisme.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 30-45 de minute.

Potrivit primelor informații publicate pe facebook de persoane blocate în trafic, ar fi vorba despe un accident grav, în care au fost implicate mai multe persoane.

Un alt accident grav a avut loc, pe DN 76 în Hidișelu de Sus, aproximativ la aceeași oră.

Distribuie informația
Alte știri