Accident cu 4 victime implicate în Rieni. Trafic blocat, circulație deviată

ACTUALIZARE 16.44: Din nefericire, s-a pronunțat decesul persoanei, la fața locului. Persoana decedată este un bărbat de 63 de ani, din județul Alba.

Un accident în care au fost implicate un camion, o furgonetă și un autoturism s-a produs, joi după amiază pe Drumul Național 76, în localitatea Rieni din județul Bihor

Potrivit ISU Crișana la fața locului intervin Stația de Pompieri Ștei și Secția Beiuș cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciale de primă intervenție, echipaje de prim ajutor și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. O persoană este încarcerată și se procedează la descarcerare acesteia. Misiunea este în dinamică.

Joi, 7 decembrie a.c., la ora 15.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76, în localitatea Rieni, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv un camion, o autoutilitară și un autoturism.

În urma accidentului rutier, patru persoane au suferit diverse leziuni, în prezent acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului. Din păcate, una dintre cele patru persoane nu prezintă semne vitale.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul este blocat. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe DJ764F, pe ruta Sudrigiu – Ghighiseni, dirijată de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri