Accident cumplit în Italia. Patru români au murit, alți trei au ajuns la spital

Foto: Vigili del Fuoco

Opt români au fost implicați într-un grav accident produs în Italia, în urma căruia 4 au murit, iar 3 au fost răniți și au ajuns la spital, precizează MAE. Un alt român este în afara oricărui pericol.

Potrivit La Repubblica, accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. Maşina în care se aflau românii s-a ciocnit de un TIR, iar apoi s-a izbit de un alt autoturism. La volan se afla tatăl. Alaturi erau mama, patru copii, şi bunicii paterni. Un bebeluş de 10 luni şi un băiat de 10 ani, şi bunicii lor, au murit în accident.

„Până la acest moment, la nivelul consulatului general nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătură cu acest accident. Consulatul General al României la Bologna este în dialog cu autoritățile locale și cu unitățile medicale în care sunt internați cetățenii români, fiind pregătit să acorde asistență consulară, inclusiv cu privire la procedura necesară repatrierii trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces, în funcție de solicitări”, transmite MAE, potrivit Mediafax.

Alte știri