Accident cumplit pe A1. Șase mașini s-au izbit violent iar 3 persoane au decedat

Foto: opiniatimisoarei.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că in cursul zilei de vineri , 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:00 a avut loc un grav accident. Acesta s-a produs pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș. Șase mașini s-au izbit violent. Mai multe persoane și-au pierdut viața și alte două sunt resuscitate la fața locului. În total, 22 de oameni au fost implicați în accident.

”Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe la km. 441, pe DN 68A, prin localitatea Traian Vuia” au transmis reprezenanții Poliției.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani), și rănirea a altor 4 persoane ( 3 bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului.

Distribuie informația
Alte știri