Accident cumplit pe DN 19. 4 persoane au decedat. S-a activat COD ROȘU de intervenție

Foto: sportulsalajean.ro

Trei tineri din Zăuan și un bărbat din Bihor au decedat în urma unui cumplit accident pe drumul dintre Ip și Zăuan. Alte patru persoane sunt grav rănite.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 1.40, în această noapte.

La fața locului a fost o desfășurare impresionantă de forțe. 10 ambulanțe au acționat pentru a salva victimele. Din păcate, patru au murit pe loc.

“Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, din Ip, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor. În urma evenimentului a rezultat decesul a patru, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea. Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare masina”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Cei patru răniţi au fost transportaţi, de către echipajele de ambulanţă, la UPU SMURD Zalău. Potrivit medicului specialist în urgențe Mihai Iuhas, șeful UPU-SMURD, cele patru persoane cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani sunt în stare critică, cu politraumastime, două la Secția Terapie Intensivă, iar celelalte două la Chirurgie.

Sursa: sportulsalajean.ro, portalsm.ro

Distribuie informația
Alte știri