Accident cumplit: un buldozer a căzut peste o mașină în mers în care se aflau două tinere

Foto: ISU Arad

O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită, vineri, după ce un buldoexcavator a căzut peste autoturismul în care se aflau, pe DN 7 în localitatea Păuliş, judeţul Arad.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în localitatea Păuliş, acolo intervenind pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

„În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital”, a transmis, vineri, ISU Arad.

ânăra care se afla la volan a decedat.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, unde buldoexcavatorul a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus.

Distribuie informația
Alte știri