Accident devastator în Ungaria, la circa 20 km de Oradea. Două persoane au decedat şi nouă sunt rănite

Foto: haon.hu

Un microbuz plin cu români a fost implicat, duminucă, 10 iulie, într-un accident devastator în Ungaria, după un impact violent cu un tractor şi cu o dubiţă.

În urma coliziunii, microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare, iar trei oameni au rămas încarceraţi. Ambulanţele au preluat de la locul accidentului numeroase victime pe care le-au transportat la spitalele din zonă. În total, doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi nouă au ajuns la spital. Dintre cei nouă răniţi, opt sunt în stare foarte gravă.

„In dimineața zilei de duminica, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care si conducătorul auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comuna Todiresti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti (30 ani) si o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare ca era cu minorul (nu s-a reușit sa se afle starea acestuia). Alte 2 persoane ar fi din judetul Iasi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât si a răniților, de pe raza județului Vaslui”, a transmis ISU Bihor.

Alte știri