Accident dramatic în Budureasa/O femeie și un copil au murit pe loc

Luni, 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 764, în localitatea Budureasa, eveniment în care au fost implicate patru persoane (din care doi minori) aflate într-un autoturism.

La locul producerii evenimentului au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, cu ambulanța tip B2 SMURD a subunității și cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii evenimentului, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala cu medicul de urgență și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia și copilul nu au mai putut fi salvați, medicul declarând decesul acestora.

Celelalte două victime (o femeie și un copil de 10 ani) au fost asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri