Accident dramatic pe DN1, între Urvind și Uileacu de Criș/ Doi morți și 3 răniți după ce un autoturism cu 3 copii la bord s-a răsturnat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca, între localitățile Urvind și Uileacu de Criș, județul Bihor, un autoturism s-a răsturnat pe suprafața de rulare, accident în urma căruia șoferul și pasagerul dreapta sunt încarcerați, iar trei minori au fost proiectați pe carosabil. Potrivit primelor date, toți au suferit leziuni, urmând să fie evaluați medical.

Traficul este întrerupt pe ambele sensuri, estimându-se reluarea normală a circulației în 60 de minute.

ISU Crișana a anunțat cî la ora 13.52, ISU BH a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 1 pe raza localității Uileacu de Criș, eveniment în care a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (2 adulti si 3 copiii).

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD.

Pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat.

UPDATE: Din păcate, bărbatul și un copil nu au mai putut fi salvați iar un alt copil este in cod roșu medical. Copilul în cod roșu va fi preluat de elicopterul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea.

Femeia este in cod galben medical iar al treilea copil in cod verde.

Alte știri