Accident extrem de grav pe DN 79, în localitatea Gepiu. Două femei au murit

Foto: arhiva

Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroșat doi pietoni.

În urma accidentului rutier, cei doi pietoni au suferit leziuni, în prezent ambilor efectuându-li-se manevre de resuscitare de către personalul medical. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 și 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu județul Bihor.

Traficul din direcția Salonta Oradea este deviat pe ruta Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcția Oradea către Salonta pe ruta – Leș – Tinca – Tulca – Salonta.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri