Accident feroviar in Osorhei. O persoana a murit dupa ce un autoturism a fost lovit de un automarfar

UPDATE IPJ:

Luni, 22 ianuarie a.c., la ora 12.55, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 73 de ani, din localitatea Haieu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 767/E, pe direcția Oșorhei  – Alparea, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase aflate în funcțiune și a intrat în coliziune laterală dreapta cu un tren de călători, care circula pe direcția Oradea – Cluj Napoca.

În urma accidentului, o femeie de 67 de ani, din localitatea bihoreană Haieu, pasageră în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Totodată, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

………………

Luni, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident între un automotor și un autoturism, la trecerea la nivel cu cale ferată de pe raza localității Oșorhei, apelantul precizând faptul că, în autovehicul se aflau două persoane.

La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Din nefericire, pentru pasagera din dreapta față, în vârstă de 67 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața, pompierii militari acționând pentru evacuarea trupului neînsuflețit al acesteia din autovehiculul avariat. Echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate conducătorului auto, în vârstă de 73 de ani, care prezenta traumatism cranio – cerebral și contuzie abdominală, transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

 

Distribuie informația
Alte știri