Accident grav in Biharia. Un sofer a aterizat cu masina in canalul colector din localitate: FOTO

În seara zilei de joi, 29 martie a.c., în jurul orei 21.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, cu privire la producerea unui accident rutier, apelantul precizând faptul că, autoturismul implicat în accident era răsturnat în canalul colector de pe raza comunei Biharia și că, pe mal, se afla o victimă.

La locul indicat, au fost mobilizate cu operativitate echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea cu trei autospeciale de intervenţie, din care una cu modul de descarcerare, un autocamion de intervenţie cu barcă şi echipajul de paramedici al subunităţii, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au procedat la acordarea primului ajutor calificat bărbatului găsit pe mal, în stare de semiconștiență și la căutarea altor eventuale victime. Forțele de intervenție au acționat cu barca şi echipamentele specifice unor astfel de intervenţii, operațiunea, desfăşurată în condiţii de vizibilitate redusă, implicând cercetarea amănunţită a zonei în care s-a produs accidentul. În urma căutărilor efectuate nu au fost găsite alte victime.

Victima, un bărbat de 35 de ani, care prezenta traumatism cranio – cerebral sever și multiple fracturi, a fost intubată de către echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD mobilizat la locul evenimentului și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Distribuie informația
Alte știri