Accident mortal pe DN 79, la ieșirea din municipiul Oradea. Traficul rutier este blocat

Vineri, 8 decembrie a.c., la ora 17.54, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, la ieșirea din municipiul Oradea, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

ISU Bihor a mobilizat la fața locului, pompierii Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului rutier, două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale, iar în prezent, unei alte persoane i s-au efectuat manevre de resuscitare, la fața locului. Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul rutier este blocat și dirijat de polițiștii rutieri pe ruta alternativă de pe drumul județean 797, Sântandrei – Inand

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri