Accident grav la Hidisel. Pasagerul unui utilaj agricol a murit, acrosat de un TIR

Accidentul s-a produs pe intuneric, ora 22.15, pe DN76, la ieșirea din localitatea Hidișelu de Jos
Un bărbat de 53 de ani, din comuna Bratca care conducea un autotren cu semiremorcă, nu a păstrat o distanță regulamentară și a acroșat din spate un ansamblu format din tractor cu un utilaj agricol de balotat, nesemnalizat corespunzător, condus în aceeași direcție de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea.

În urma impactului, un bărbat de 67 de ani, din localitatea Hidișelu de de Sus, care se afla pe utilajul agricol, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri