Accident grav la Negreni/ Circulație blocată pe DN1

Foto: arhiva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Cluj Napoca  –Oradea, pe raza localităţii Negreni în judeţul Cluj, traficul rutier este blocat total din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Negreni. În accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, într-unul dintre autoturisme se află încarcerat un bărbat, care este inconștient. Echipajele lucrează pentru extragerea acestuia. De asemenea, o femeie primește îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ cu medic. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Cluj.

Actualizare 10.43: „Pompierii de la Detașamentul Huedin au încheiat intervenția desfășurată la accidentul de pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Forțele noastre au găsit la fața locului două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind încarcerate două persoane. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 67 de ani, inconștient, cu multiple traumatisme, și o femeie de 64 de ani, conștiență și cooperantă. Pompierii au început imediat manevrele de descarcerare, astfel că victimele au fost predate echipajelor medicale. Femeia a fost transportată la spital, în vreme ce medicul de pe ambulanța SAJ a constatat decesul bărbatului. Pasagerii din celălalt autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Distribuie informația
Alte știri