Accident mortal pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în apropiere de localitatea Poieni

Foto: arhiva

Un accident rutier grav, cu multiple victime, a fost înregistrat pe DN1 E60. Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Poieni. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate în cazul uneia dintre victime, aceasta nu a putut fi salvată.

În accident au fost implicate un autotren și un microbuz. 

„Din primele informații au rezultat 7 victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare. La fața locului acționează o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri