Accident grav pe DN 1, în localitatea bihoreană Borozel. A fost solicitat un elicopter SMURD

Foto: arhiva

Miercuri, 3 mai a.c., la ora 10.33 Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin 112, că, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Borozel s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un vehicul de tip ATV.

„În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a precizat agentul șef Alin Laza, ofițer de presă al IPJ Bihor. De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN1E60 Huedin -Aleşd, localitatea Borozel, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un ATV, soldat cu rănirea gravă a conducătorului de ATV. Circulația rutieră este oprită, pentru cercetări.

În jurul orei 12.00, IPJ Bihor a transmis că traficul rutier se desfășoară normal. Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri