Accident grav pe DN 19, în cartierul oradean Episcopia

Un accident rutier s-a produs pe DN 19, în cartierul Episcopia din Oradea, în care au fost implicate două autoturisme. Apelul a fost primit de dispeceratul ISU Bihor la ora 11,41.

În urma evenimentului, în care sunt implicate 4 persoane aflate în două autoturisme. pasagerul din dreapta față dintr-un autoturism a rămas încarcerat. Acesta a fost evacuat de echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale.

„La fața locului acționează echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, cu o ambulanță SMURD tip C și cu autospeciala medicului de urgență și un echipaj al SAJ.

Cele patru persoane au fost evaluate, trei dintre acestea fiind asistate medical la fața locului, urmând a fi transportate la spital ( o persoană în cod galben medical și 2 rănite ușor- în cod verde medical), transmite lt. col Camelia Roșca.

În total au fost transportate la spital trei persoane, toate aparent rănite ușor.

Traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri