Accident grav pe DN 19, între localitățile Valea lui Mihai și Tarcea

În jurul orei 18.05, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, între localitățile Valea lui Mihai și Tarcea, eveniment în care au fost implicate un microbuz (in care se aflau șapte persoane) și un tractor (în care se afla doar șoferul).

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgență, la fața locului, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de pompieri paramedici din cadrul Stației Săcuieni cu o ambulanță SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajele medicale și pompierii paramedici au evaluat cele opt persoane implicate în accident, acordând îngrijirile care se impuneau unui bărbat aflat în stare gravă ( cod roșu medical) și altor doi bărbați răniți ușor (cod verde medical). Cele trei victime au fost transportate ulterior la spital, transmite lt. col. Camelia Roșca.

Distribuie informația
Alte știri