Accident mortal pe DN 19, la ieșirea din localitatea bihoreană Valea lui Mihai

Marți, 4 aprilie a.c., la ora 12.26, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, că pe D.N.19, la ieșirea din localitatea bihoreană Valea lui Mihai înspre Satu – Mare, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier. Din primele investigații, în accidentul rutier au fost implicate trei vehicule, respectiv două autotrenuri și un autoturism. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare de către personalul medical aflat la fața locului.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Forțele de intervenție acționează în momentul de față pentru descarcerarea victimei din autoturismul avariat, iar echipajul de pompieri militari paramedici efectuează, simultan, manevre de resuscitare, transmite Lt. col. Camelia Roșca

Din nefericire, victima, o femeie nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul din cadrul echipajului SMURD declarând decesul acesteia.

Echipajele SMURD acordă îngrijirile necesare șoferului autocamionului și fiicei victimei decedate, care între timp, a sosit la locul accidentului, ambii suferind atacuri de panică.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri