Accident grav pe DN 76, în Drăgănești. A fost solicitat elicopterul SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76, la o intersecție în localitatea Drăgănești, județul Bihor, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme, din care au rezultat 2 victime, una fiind încarcerată.

Sensul Oradea-Deva a fost blocat total zeci de minute, pentru a se permite unui elicopter SMURD să aterizeze, în vederea acordării de îngrijiri medicale necesare.

Luni, 31 ianuarie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 79, pe raza localității Drăgănești, eveniment în care au fost implicate trei persoane aflate în două autoturisme.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje  de pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, elicopterul SMURD  și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei femei rămase încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, iar echipajele medicale și cel de pompieri militari paramedici au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile care se impuneau. Două din cele trei persoane implicate în accident au fost transportate ulterior la spital.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri