Un copil a murit iar două persoane rănite au fost transportate la spital, în urma unui accident grav pe DN 79, la ieșirea din Oradea

Actualizare: Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a decedat. Alte 2 victime au refuzat transportul la spital, la UPU fiind transportate două persoane: un adult și un minor.

La ora 13.20, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un  microbuz și un autoturism .

„Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ. Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici evaluează victimele și le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, transmite maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

În cazul copilului se continuă efectuarea manevrelor de resuscitare, alte patru victime sunt transportate la UPU și un bărbat refuză transportul la spital.

Distribuie informația
Alte știri