Accident grav pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea. O femeie a murit pe loc, două persoane au ajuns la spital

Foto: ISU Cluj

Un accident grav a avut loc luni dimineață pe DN1 E60, în afara localității Florești, între două autoturisme, o autoutilitară și un autobuz al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca. O femeie și un bărbat au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

Din păcate, pentru o femeie de aproximativ 50 de ani, paramedicii au constatat decesul. Dintre pasagerii autobuzului, niciunul nu a fost rănit.

„În această dimineață, 10 aprilie, în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Florești. Conform primelor cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. 

În urma impactului, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat pe sensul ei de mers, iar autoturismul condus de femeie a acorșat un autobuz care circula înspre Cluj-Napoca.

Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul femeii. Totodată, în urma evenimentului au rezultat două victime, transportate la spital petru mai multe investigații de specialitate.

Testările alcoolscopice a celorlalți conducători auto implicați în accidet au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj. 

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru mai multe minute, ulterior fiind redirecționat prin localitatea Luna.

În cele din urmă, traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Distribuie informația
Alte știri