Accident grav pe DN1 E60, în Izvoru Crișului

Foto: IPJ Cluj

Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin cu o autospecială cu modul de descarcerare,una cu apă și spumă, o ambulanță  SMURD de terapie intensivă și una de prim ajutor, la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Izvoru Crișului. În coliziune au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Salvatorii au acționat pentru extragerea acestuia și predarea către echipajul SAJ în vederea transportului la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale. O altă persoană, respectiv o minoră de 15 ani, primește primul ajutor calificat de la un echipaj SMURD și urmează să fie transportată la spital”, informează ISU Cluj.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, conducătorul unei autoutilitare, tânăr în vârstă de 26 de ani, care se deplasa înspre municipiul Oradea, a intrat în coliziune cu autoturismul care-l preceda, oprit cu scopul efectuării unui viraj la stânga, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani.

„Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-o altă utilitară, condusă pe sensul opus, rezultând rănirea conducătorului auto și a unei pasagere de 15 ani, din mașina acestuia”, informează IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. 

Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la locul accidentului.

Distribuie informația
Alte știri