Accident grav pe E60 în judeţul Cluj! Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat

Foto: arhiva

Un microbuz s-a răsturnat în această după-amiază pe E60, în zona localității Copăceni. Din primele informații ar fi vorba de 8 persoane rănite, fiind detașate trei ambulanțe și o autospecială de intervenții.

„Au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma răsturnării unui microbuz, în apropierea localității Copăceni”.

Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta.

„Din primele evaluări, cele opt persoane sunt conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ”, mai informează ISU Cluj.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri