Accident grav pe strada Clujului din Oradea. Două autoturisme și un microbuz, implicate

Luni, 13 februarie a.c., la ora 06.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz și două autoturisme, dintre care unul parcat pe aceeași stradă.Un accident grav s-a produs în această dimineață pe strada Clujului din Oradea.

Pompierii militari orădeni acționează pentru salvarea victimelor. In acest eveniment rutier au fost implicate 19 persoane aflate în două autoturisme și un microbuz.

„Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 06.40, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2. echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 5 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. Toate persoanele au fost evaluate, iar 15 dintre acestea au fost asistate medical, fiind transportate la spital (cinci în cod galben medical și zece cu răni ușoare – cod verde medical). În cazul unei dintre victime s-a impus intervenția echipajului de descarcerare, transmite lt. col. Camelia Roșca.

Traficul rutier nu este blocat, se desfășoară pe o bandă, din cele două de pe sensul de mers.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri