Accident grav produs de un adolescent bihorean fără permis care a „împrumutat” mașina familiei. 4 tineri au ajuns la spital

Foto:arhiva

Marţi, 11 august a.c., la ora 04.15, pe drumul judeţean 795A, între localităţile bihorene Oșand și Husasău de Tinca, un tânăr de 17 ani, din Oșand, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un autoturism al familiei, pe care este bănuit că l-ar fi sustras în scop de folosinţă, dinspre Oșand înspre Husasău de Tinca, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 17 ani care a condus autoturismul, o minoră de 14 ani, un alt tânăr de 18 ani, ambii din Oşand şi un alt minor de 14 ani, din comuna Socodor, judeţul Arad, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital. De asemenea, un alt tânăr de 17 ani, din Oşand, pasager în acelaşi autovehicul, a suferit leziuni uşoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului  Drumuri Naţionale şi Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri