Accident grav produs sâmbătă seara în Bihor. O mașină s-a izbit de un copac

foto: arhiva

Update 22.40: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, a fost declarat decesul persoanei, la fața locului. Este vorba despre conducătorul autoturismului, un bărbat de 27 de ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, a transmis IPJ Bihor

Informația inițială

Sâmbătă, 1 aprilie a.c., la ora 20.57, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat că pe D.N. 1, între localitățile bihorene Valea Mare de Criș și Borod, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit carosabilul și a lovit un copac.

În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare de către personalul medical aflat la fața locului.

Momentan, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri