Accident grav și în Hidișelu de Sus: 5 persoane rănite dintre care una grav

foto: facebook.com/groups/InfoTraficBihor

ACTULIZARE: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul persoanei la fața locului (o minoră de 13 ani).

Duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 21.16, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit carosabilul și a pătruns într-un șanț.

În urma accidentului rutier au fost rănite cinci persoane, toate din autoturism, din care patru aparent ușor, iar uneia îi sunt efectuate, în prezent, manevre de resuscitare, la fața locului.

Momentan, traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri