Accident in Ineu. Un sofer din Salaj a lovit o fetita de 8 ani si apoi a fugit de la locul faptei

Marți, 10 iulie a.c., la ora 18.11, în localitatea bihoreană Ineu, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, în timp ce conducea o autoutilitară cu care tracta o remorcă, a acroșat cu partea dreaptă a remorcii o minoră localnică de 8 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, iar apoi a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Acesta a fost depistat cu operativitate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea, la aproximativ 30 minute de la producerea accidentului rutier, pe D.N. 76, raza localității bihorene Hidișelul de Jos.

În urma accidentului rutier, minora a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

În urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 32 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri