Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. A fost activat planul roșu

Foto: facebook.com

ACTUALIZARE! 40 de autoturisme au fost implicate, vineri dimineață, într-un accident, pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, la km 183. Potrivit salvatorilor, sunt 17 persoane rănite, printre care trei copii. Cauza accidentului a fost ceața.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în pe Autostrada A2, începând cu km 174 până la km 184. Este vorba despre un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme. A fost activat planul roșu de intervenție.


La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Un pacient în vârstă de 15 ani a fost transportat la spital petru îngrijiri medicale. Au mai fost preluați de o altă autospecială alți doi copii si un adult, informează SMURD. 

Distribuie informația
Alte știri