Accident în zona Parcului 1 Decembrie din Oradea. Trei pietoni au ajuns la spital

Sâmbătă, 6 noiembrie a.c., la ora 21.40, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Moșoiu din Oradea, pe direcția strada Iuliu Maniu – strada P-ța Emanuil Gojdu, la intersecția cu strada P-ța 1 Decembrie a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe strada P-ța 1 Decembrie, fără să se asigure corespunzător, a pătruns pe banda a treia, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Oradea, care circula pe banda a treia, în aceeași direcție.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de deplasare, a lovit scuarul din beton care delimitează refugiul pietonal și a accidentat trei pietoni, respectiv o femeie de 38 de ani, o minoră de 5 ani, ambele din municipiul Oradea și o femeie de 43 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, apoi și-a continuat deplasarea, a lovit poarta din metal de la accesul în Parcul 1 Decembrie, a pătruns pe aleea din incinta parcului și s-a izbit frontal de un copac.

După producerea accidentului rutier, bărbatul de 36 de ani, care conducea primul autoturism, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii rutieri orădeni.

În urma accidentului rutier, cei trei pietoni au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri