Accident între un TIR și un autoturism în Diosig/ 4 persoane implicate

Pompierii militari bihoreni acționează în momentul de față pentru salvarea persoanelor implicate într-un accident rutier, produs pe DN 19, pe raza localității Diosig.

Vineri, 9 decembrie a.c., în jurul orei 14.15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, pe raza localității Diosig, între un autotren și un autoturism, eveniment în care au fost implicate patru persoane (trei aflate în autoturism și șoferul autotrenului).

La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni și Gărzii Sălard, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD de tip B2 și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și cu autospeciala medicului de urgență.

Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase captive în mașina avariată, predându-le echipajelor medicale și paramedicale ale SMURD, care au procedat la evaluarea de specialitate a celor patru persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare celor trei bărbați răniți, care se aflaseră în autoturism. Șoferul autotrenului nu a suferit răni.

Victimele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri