Accident la o trecere de cale ferată din Cluj. Traficul feroviar e blocat în zonă

UPDATE
Traficul feroviar a fost reluat pe un fir în zona localității clujene Jucu, după accidentul în care au tren de persoane a lovit un autocamion. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat ca soferul TIR-ului a fost rănit și a fost transportat la spital.

Un TIR a fost lovit, miercuri, de un tren Interregio care circula pe relaţia Baia Mare – Bucureşti-Nord între Jucu şi Apahida, în judeţul Cluj. Traficul feroviar este blocat la Jucu.

„Un tren interregio care circula pe relaţie Baia Mare – Bucureşti-Nord a lovit un TIR la o trecere de nivel semnalizată cu Crucea Sf. Andrei între Jucu şi Apahida. În urma accidentului, TIR-ul a fost răsturnat pe firul doi de circulaţie iar traficul feroviar este blocat. La faţa locului sunt reprezentanţii Parchetului şi ai Poliţiei TF, dar a ajuns o locomotivă de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv. După ce vom primi aprobare, vom ataşa locomotiva. Mai sunt două trenuri locale care staţionează temporar pînă la redeschiderea circulaţiei şi un tren interregio, Cluj-Napoca – Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, Brânzan.

Soferul TIR-ului a fost transportat la UPU Cluj-Napoca în stare conştientă.

Foto:mediafax.ro

Distribuie informația
Alte știri