Accident la Remeți produs de un bihorean beat, fără permis

La data de 21 martiea.c., la ora 20.52, polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel, primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Remeți, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii rutieri din Aleșd au constatat că, un bărbat de 52 de ani, din comuna Răbăgani, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV, neînmatriculat, pe un drum public din localitatea Remeți, județul Bihor, înspre localitatea Coada Lacului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio catregorie de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 52 de ani prezenta o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului de 52 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, bărbatul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

*

Distribuie informația
Alte știri