Accident lângă Ștei cu 24 de persoane implicate

ACTUALIZARE 3: S-a reluat circulația în ambele sensuri

ACTUALIZARE 2: În microbuz se aflau 18 copii și 2 adulți, din care 9 copii, aflați în cod verde medical și șoferul microbuzului au fost asistați medical, urmând a fi transportați la spital. Din cele 4 persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave și două au fost rănite ușor. După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale și pompierii militari le vor transporta la spital.

ACTUALIZARE/ IPJ BIHOR: Traficul rutier nu este blocat, se desfășoară pe o bandă, alternativ. Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

INFORMAȚIA INIȚIALĂ

Pompierii militari bihoreni acționează vineri pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2. echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și 4, în autoturism sunt evaluate și asistate medical în momentul de față. Din primele informații, 14 persoane au suferit diferite răni.

Distribuie informația
Alte știri