Accident mortal în Joia Mare. Un bihorean nevinovat și-a pierdut viața

poza arhiva accident rutier

Un grav accident de circulatie s-a produs , joi, 29 aprilie, pe drumul județean 764, n afara localității bihorene Aleșd.

„Un bărbat de 35 de ani, din comuna Aștileu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd-Aștileu, a acroșat din spate un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție, de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vadul Crișului. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul”, a declarat, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor, potrivit bihon.ro.

La fața locului a intervenit de urgență echipajul Stației de Pompieri Aleșd, cu două autospeciale, din care una de descarcerare grea și cu ambulanța de tip B2 a subunității, precum și un echipaj al SAJ.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri