Accident mortal la ieșirea din municipiul Salonta

Foto: arhiva

Miercuri, 11 octombrie, la ora 14.20, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Salonta spre Arad, în care au fost implicate 5 persoane aflate în două autoturisme.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

Ajunse la fața locului, echipajele de descarcerare au evacuat trei persoane rămase captive în cele 2 autoturisme avariate, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor, la acordarea îngrijirilor necesare și la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul a două persoane aflate în stop cardio -respirator.

La eveniment a fost mobilizat și elicopterul SMURD.

Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cei doi bărbați aflați în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestora.Persoanele decedate au 23, respectiv 65 de ani.

Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital.

Momentan, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de circulație, dirijat de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri