Accident mortal la Madaras

Marți, 3 aprilie a.c., la ora 00.25, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Mădăras, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Gepiu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Arad, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, marcată și semnalizată regulamentar, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 45 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri