Accident mortal pe Calea Clujului din Oradea, luni dimineața

Foto: arhiva

Un accident grav a avut loc luni dimineața pe Calea Clujului. In urma impactului violent dintre o autoutilitară și un autobuz fără pasageri, șoferul dubiței și-a pierdut viața.

„În această dimineață, în jurul orei 05:40, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Calea Clujului din Oradea, eveniment în care au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară și un autobuz fără pasageri.

La fața locului au fost mobilizați de urgență pompierii Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de tip B2, precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea.

Echipajul de descarcerare a evacuat șoferul autoutilitarei, însă din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia. Șoferul autobuzului, care a suferit răni ușoare a fost asistat medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a transmis maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Distribuie informația
Alte știri