Accident mortal pe DN 19, în afara localității Biharia

foto arhiva

Luni, 25 iulie a.c., la ora 18.40, pe D.N. 19, în afara localității bihorene Biharia, un bărbat de 51 de ani, din comuna Urdari, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, dinspre Oradea înspre Biharia, într-o curbă deosebit de periculoasă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă dinspre Biharia înspre Oradea, de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri