Accident mortal pe DN 76, pe raza localității Pocola

Foto: arhiva

Joi, 2 noiembrie a.c., la ora 15.38, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76, pe raza localității Pocola, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism.

Din primele investigații efectuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, s-a constatat că, o femeie de 47 de ani, din comuna Drăgănești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Oradea, la ieșirea din localitatea Pocola, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat pe plafon, în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acesteia, la fața locului.

Traficul rutier pe respectivul sector de drum a fost îngreunat pentru o scurtă perioadă de timp, iar în prezent se desfășoară normal.

Polițiștii rutieri beiușeni efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri