Accident mortal pe DN1, in Gheghie. O masina s-a izbit de un autocar in care erau 24 de copii

Vineri, 15.06.2018, în jurul orei 14.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1, în localitatea Gheghie, în care au fost implicate 32 de persoane aflate în două autovehicule : un autoturism în care se aflau 2 adulți și 2 copii și un autocar în care se aflau 24 de copii și 4 adulți.

La locul producerii evenimentului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea cu o autospeciala de transport victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii militari au acționat pentru evacuarea celor doi adulți rămași încarcerați în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul șoferului autoturismul, în vârstă de 42 de ani, aflat în stop cardio – respirator și la acordarea îngrijirilor medicale necesare pasagerei din dreapta, aflată în stare gravă și celor două fetițe din autoturism, care au suferit leziuni minore. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acesteia.

Femeia, în vârstă de 28 de ani și cele două minore, în vârstă de 5 și 9 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. În autocar nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri