Accident pe DN 79 provocat de o șoferiță de 22 de ani care nu a păstrat distanța regulamentară. Tânăra a ajuns la spital

foto arhiva

Joi, 10 iunie a.c., în jurul orei 15.00, o tânără de 22 de ani, din Chișineu Criș, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, în afara localității bihorene Avram Iancu, pe direcția Arad – Oradea, nu a păstrat distanța regulamentară față de un tractor care tracta două semiremorci, condus de un bărbat de 31 de ani, din Avram Iancu, acroșând a doua semiremorcă în partea stângă – spate. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, tânăra de 22 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri salontani au constatat că bărbatul care conducea tractorul nu posedă permis de conducere corespuzător categoriei din care face parte vehiculul condus de acesta și că, atît tractorul, cât și remorcile tractate, nu erau înmatriculate sau înregistrate.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri