Accident pe drumul expres provocat de un sofer beat care a intrat pe contrasens

Luni, 17 februarie a.c., la ora 11.50, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, înspre strada Făcliei, după intersecția cu strada Adevărului, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 30 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, cei doi conducători auto, un bărbat de 26 de ani, din Oradea și un altul de 40 de ani, din Sânmartin, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, din Oradea, care conducea primul autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,93 mg./l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri